Skip to content

Lev livet med hjertesygdom

Et digitalt læringsforløb til dig med hjertesygdom 

Lev Livet med hjertesygdom er et digitalt forløb under Det Digitale Sundhedscenter. Forløbet henvender sig til dig, som gerne vil lære mere om, hvordan du lever godt med hjertesygdom. 

Forløbsoversigt

Dit forløb varer i udgangspunktet 3 måneder. Du bestemmer selv, hvornår du vil bruge de forskellige elementer i forløbet. Du kan tilgå e-læringen alle ugens dage, alle døgnets timer. Webinarerne derimod er tilgængelige på bestemte datoer og tidspunkter. Læs mere om webinarerne og e-læringen længere nede.

Du kan gennemføre dit forløb med støtte fra en sundhedsprofessionel fra din kommune (hvis din kommune er en del af partnerskabet om Det Digitale Sundhedscenter) eller du kan gennemføre forløbet selvstændigt.

Hvis du gennemfører forløbet med støtte fra en sundhedsprofessionel, vil dit forløb ofte begynde med en startsamtale og blive afsluttet med en slutsamtale. I startsamtalen taler I om din motivation og dine behov for at deltage i forløbet. I lægger sammen en plan og sætter mål for forløbet, som I vender tilbage til i slutsamtalen. Til startsamtalen bliver du også hjulpet i gang med alt det tekniske. I slutsamtalen afrunder i sammen forløbet og dit udbytte heraf.

 

Via et e-læringskursus får du adgang til opdateret viden, videoer og øvelser som giver dig inspiration til, hvordan du lever et godt liv med hjertesygdom. E-læringskurset består af 3 moduler: Bevar livsglæden, Pas på hjertet og Søg råd og støtte.

E-læringsmodulerne i Lev Livet med hjertesygdom

Læs mere om e-læringen under Kom igang med e-læring.

I forløbet har du også mulighed for at deltage i webinarer. Webinarer er online, gruppebaseret undervisning, som du deltager i via din PC eller mobile enhed. På webinaret står sundhedsprofessionelle for undervisningen. Undervejs har deltagere mulighed for at se, lytte, og chatte med både den sundhedsprofessionelle og de andre deltagere. I undervisningen gives hverdagsnær inspiration til hvordan du kan leve godt med din sygdom. Du vælger selv indhold efter dit behov – uanset om det handler om mad, bevægelse, trivsel eller andet.

Læs mere om hvilke webinarer, der tilbydes her.

Kom i gang

Du har to muligheder for at komme i gang med Lev livet med hjertesygdom:

Mulighed 1: Tilmeld dig selv

Tilmeld dig forløbet selv ved at klikke på knappen nedenfor. Du modtager herefter en velkomstmail, der hjælper dig i gang med at bruge e-læring og webinarer. Du kan tilmelde dig forløbet uanset om din kommune er en del af Det Digitale Sundhedscenters partnerskab eller ej. 

Kontakt din kommune

Hvis din kommune er en del af Det Digitale Sundhedscenter, kan du kontakte din kommune for at høre mere om forløbet. Se nedenfor om din kommune er en del af Det Digitale Sundhedscenter. Sundhedsprofessionelle fra kommunen kan støtte dig i at gennemføre forløbet. 

Kommuner i Det Digitale Sundhedscenter 

Lev Livet med hjertesygdom

KommuneKontaktTelefonnummerSkriftlig henvendelse
AssensAnnette Jensen64 74 69 46https://post.borger.dk/?logon=borger&function=inbox&mailboxid=12072 &subjectid=26676   
BillundSundhed og Træning72 13 16 69
EgedalMarianne Stannum72596773https://post.borger.dk/?logon=borger&function=inbox&mailboxid=6916&subjectid=47539
EsbjergEsbjerg Kommunes Sundhedscentre76 16 69 69https://dinsundhed.esbjergkommune.dk/kontakt.aspx
FanøVisitationen76660866sikkerpost@fanoe.dk
Faaborg Midtfyn*Forebyggelse, Træning og Rehabilitering72 53 25 90
FredericiaTræning og Forebyggelse72 10 60 50
HalsnæsTina Madsen20 35 01 68
KertemindeKira Frydkjær65 15 19 39
KoldingHeidi Neumann30 68 57 49
NyborgKaren Vibeke Andersen63 33 78 72
OdenseMalene Stemann Beck21 49 74 37https://www.odense.dk/sitecore/content/globalconfig/digitalpost/nemlogin-links/%c3%a6hf/center-for-sundhed-og-forebyggelse---for-borgere/center-for-sundhed-og-forebyggelse---for-borgere
RandersRehabiliteringsenheden89151215D-Terapeuter-Rehabiliteringsenheden@randers.dk
VardeBritt Salomonsson79 94 60 76
VejenPernille Ladefoged Pedersen24 24 19 89
ÆrøMalene Brodersen Jessen63 52 55 24

Borgere i Faaborg Midtfyn kommune skal kontakte egen læge for henvisning til tilbud

Justering af font størrelse
Kontrast