Skip to content

Lev livet med kronisk sygdom

Digital læring til dig som har en kronisk sygdom

Lev livet forløbene er digitale forløb under Det Digitale Sundhedscenter. Forløbene henvender sig til dig, som gerne vil lære mere om, hvordan du lever et godt liv med din kroniske sygdom. 

I appen kan du tage et forløb, der kan tilpasses til dig, og det du ønsker støtte til. Du kan også bruge appen som et værktøj i hverdagen til at påminde dig om vigtige aftaler eller aktiviteter, til at føre dagbog eller til at få gode råd og tips gennem videoer, podcasts m.m. 

Du kan gennemføre et af forløbene med støtte fra en sundhedsprofessionel fra din kommune (hvis din kommune er en del af partnerskabet om Det Digitale Sundhedscenter) eller du kan gennemføre forløbene selvstændigt.

Hvis du gennemfører forløbet med støtte fra en sundhedsprofessionel, vil dit forløb ofte begynde med en startsamtale og blive afsluttet med en slutsamtale. I startsamtalen taler I om din motivation og dine behov for at deltage i forløbet. I lægger sammen en plan og sætter mål, som I vender tilbage til i slutsamtalen. I slutsamtalen afrunder i sammen og taler om dit udbytte heraf.

 

Kom igang

Du kan hente appen “Mit Liv – min sundhed” på app store eller google play.

Du kan læse mere om forløbene 

Du kan læse mere om forløbene, og hvad de indeholder, ved at klikke på knapperne herunder:

 

Kontakt din kommunes sundhedscenter

Hvis din kommune er en del af Det Digitale Sundhedscenter, kan du kontakte din kommune for at høre mere om forløbene. Se nederst på siden om din kommune er en del af Det Digitale Sundhedscenter. Du kommer direkte ind på din kommunes hjemmeside ved at klikke på bynavnet. Sundhedsprofessionelle fra kommunen kan støtte dig i at gennemføre et forløb. 

Justering af font størrelse
Kontrast